"When someone treats you like an option, help them narrow their choices by removing yourself from the equation"
1st September 2013

Sunday, 15 November 2015

Futsal Inter Hotel

Assalamualaikum & hai.

Nak update pasal futsal tournament inter hotel dalam Perak. Alah, aku update pun sebab Mojo join, hehe. Derhaka sikitlah pada pantang, sebab belum cukup 44 hari dah keluar rumah. Entahlah, rasa dah tak relevan 44hari pantang kena kuarantin dalam rumah, dengan kata lain tak jejak tanah lah. Sebabnya, pantang nowadays ( cheh, speaking pulok ! ) ibu-ibu bukan duduk kat rumah je. Kena cucuk cair darahlah ( untuk ibu yang ceaser ), bawa anak ke klinik untuk check kuning la dan lain-lain.Lagi-lagi macam aku pantang tanpa baby...

So, 8th Nov hari tu event nya. Aku tumpang Kak Amy sebabnya Mojo dah pergi dengan staf lain. Masa sampai tu, dah second game peringkat kumpulan. ni keputusannya.

BRR Futsal Team


Mojo No 12 :)


Mojo dengan Khairul ( Sales Dept )

BRR vs Sri Malaysia 4-3
BRR vs Impiana 2 - 1
BRR vs De Hotel 3 -2
BRR vs Lost World 0 - 3

So, automatic jadi naib juara group. Then, balik homestay rehat dulu sebab next game pukul 2. Gaya lunch diorang ni dahsyat jugak, nasi berlauk sekali sambal belacan. Padahal ada game lepas tu, haha. Dah la lambat ke futsal court. Sikit lagi nak kena disqualified. Tapi dah rezeki takat tu je..tewas dengan Kinta River Front 3 - 1.

So, balik awal lah kito..hehe. Singgah Yik Fong sebab Kak Amy nak cari tab untuk Mahi. Kitorang ikut and jalan-jalan je. Then, singgah McD. Ooo yeah !! Kak Amy belanja :) Tq Kak Amy !

With love, Ainsya Yusoff

2 comments:

tiga lalat said...

meriahnyer uools ;p

Ainsya Yusoff said...

haruslah uolls..hehe

 
Ainsya Yusoff by Ainsya Yusoff Studio